Projecten

Samen 010 geeft kwetsbare mensen een steuntje in de rug totdat ze zichzelf kunnen helpen.  Door onze projecten werken we aan een beter Rotterdam voor alle Rotterdammers.

Ik zoek een project over

Onze projecten richten zich op mensen die tussen wal en schip raken omdat ze niet in aanmerking komen voor professionele ondersteuning of omdat ze deze hulp gewoonweg niet zelf kunnen bereiken. Onze projecten raken daarom vaak de aspecten armoede, zorg en sociaal isolement. We bieden bijvoorbeeld ondersteuning aan mensen die uit de schulden willen komen, of tijdelijke opvang voor ouderen die na ziekte niet kunnen terugvallen op hun sociale netwerk. Ieder project heeft zijn eigen specifieke doel, maar gemeenschappelijk is dat het gericht is op het eigen vermogen van elk individu en het bieden van een tijdelijk vangnet.

Onze vrijwilligers maken deze projecten mogelijk. Wij vinden het belangrijk om onze vrijwilligers te begeleiden in hun werk. Daarom geven we training en ondersteuning in de vorm van gesprekken en korte opleidingen. Dit verschilt per project.

Wil jij iets doen voor een ander en er zelf ook iets van leren?
Spreken onze projecten je aan?
Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger bij Samen 010!

Aanmelden als vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hieronder kun je je direct aanmelden voor vrijwilligerswerk bij Samen 010. Als je onderstaande gegevens invult zullen wij per mail/telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Ben je er nog niet helemaal uit, maar wil je graag meer informatie? Vul je gegevens in dan zullen wij je vraag z.s.m. beantwoorden of bel naar 010 - 466 67 22.

Please leave this field empty.

(velden met een * zijn verplicht)

NB: Wij willen benadrukken dat we de door jou verstrekte gegevens niet zullen verstrekken aan derde partijen en dat de gegevens alleen voor eigen, intern gebruik zijn.