Wat is Motto?

Motto biedt ondersteuning aan ouderen, die verlangen naar betekenisvolle gesprekken over zingeving en levensvragen. Het draait om de mens met zijn vragen, zijn vreugde en zijn verdriet. Met die insteek gaan getrainde vrijwilligers van Motto als gesprekspartners op bezoek. Zo betekenen vrijwilligers veel voor ouderen in de wijk.

Momenteel zijn er Motto-projecten in de deelgemeenten IJsselmonde, Prins Alexander,  Hillegersberg-Schiebroek, Delfshaven en Noord. Bij Motto wordt gewerkt met een netwerk van vrijwilligers die mensen thuis bezoeken. Motto is er voor iedereen, ongeacht religie of levensovertuiging.

De projectleiders van Motto zijn professionele geestelijk verzorgers. Zij coördineren het eerste contact met de oudere wijkbewoner en zorgen voor een passende match met een vrijwilliger. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het trainen en begeleiden van de vrijwilligers.

◄ Terug naar hoofdpagina Motto

 

mail

motto@samen010.nl
Correspondentieadres:
Hang 7
3011 GG Rotterdam

phone

010 – 466 67 22 (Samen 010)

 

B E Z O E K A D R E S S E N :
Motto Prins Alexander
Van Moorselplaats 1
Jeanine Jonker: 06 – 18 16 01 11

Motto Hillegersberg-Schiebroek
Hang 7
Jantine van Dijk: 06 – 44 76 89 23

Motto Delfshaven
Aelbrechtskolk 33B
Henk Kamminga: 06 – 28 83 08 57

Motto IJsselmonde
‘Huis van de Wijk’
Grote Hagen 98
Kees de Bruijn: 06 – 17 81 76 48

Motto Noord
Hang 7
Hildegard Faber: 06 – 11 71 34 14

 

J A A R V E R S L A G E N :
Motto Prins Alexander
Motto Hillegersberg-Schiebroek
Motto Delfshaven
Motto IJsselmonde
Motto Noord

 

Mede mogelijk gemaakt door:

logo-VLVL

sintlaurensfonds

 

 

 

 

 

Aanmelden als vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hieronder kun je je direct aanmelden voor vrijwilligerswerk bij Samen 010. Als je onderstaande gegevens invult zullen wij per mail/telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Ben je er nog niet helemaal uit, maar wil je graag meer informatie? Vul je gegevens in dan zullen wij je vraag z.s.m. beantwoorden of bel naar 010 - 466 67 22.

(velden met een * zijn verplicht)

NB: Wij willen benadrukken dat we de door jou verstrekte gegevens niet zullen verstrekken aan derde partijen en dat de gegevens alleen voor eigen, intern gebruik zijn.