Help jij mee om elke maand een leuke dag te verzorgen voor senioren?

Meld je aan als vrijwilliger bij Samen 010 voor Donderdag Bijzonderdag Senior!

 

Wat is Donderdag Bijzonderdag Senior?

Donderdag Bijzonderdag Senior is een project dat gericht is op ontmoeting, samen eten, ontspanning en meedoen met een leuke activiteit.
De doelgroep bestaat uit senioren vanaf 65 die een krappe beurs hebben en daardoor sociaal niet meer kunnen meedoen. Maar ook ouderen die weinig tot geen contacten hebben en daardoor een grote kans hebben op vereenzaming.
Het doel van Donderdag Bijzonderdag Senior is om het positieve verschil te maken met de rest van de week. De maaltijd neemt hierin een belangrijke plaats in.

Wat verwachten wij van je?

Samen met een groep vrijwilligers zorg je ervoor dat de activiteit uitgevoerd wordt.Dit houdt in dat je spullen klaarzet en de ruimte gezellig maakt, de bezoekers ontvangt en aandacht geeft. Je creëert sfeer en gezelligheid, schenkt koffie en thee en zorgt dat de maaltijd goed verloopt. Je helpt mee met de activiteit van die dag en zorgt dat de ruimte weer netjes achtergelaten wordt.  Alle vrijwilligers maken er samen een `bijzondere’ dag van voor de senioren.

Wat zijn de werktijden?

Donderdag Bijzonderdag Senior vindt maandelijks plaats op een donderdag van 10:00-15:00 uur. Het is ook mogelijk om een gedeelte van de dag mee te draaien bijv. van 10:00-13:00 of van 13:00-15:00 uur.
Voor de activiteit gebruiken we een ruimte in de Maranathakerk, Hillevliet 116, Rotterdam Zuid.

Heb je belangstelling?

Stuur dan een mailtje naar em@samen010.nl of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op met Erik Maan, coördinator van Donderdag Bijzonderdag Senior: 010 – 466 67 22.