Kom jij ons team versterken als helpdeskmedewerker bij HipHelpt Rotterdam?

Ben jij betrokken bij je medemens? Wil je graag meewerken in de hulp aan mensen die geen eigen netwerk hebben? Ben je niet bang voor de telefoon en de computer? En ben je minimaal een ochtend in de week beschikbaar? Kom dan ons team versterken en word Helpdeskmedewerker bij HipHelpt Rotterdam!

Een uitdagende en afwisselende vrijwilligersfunctie waarin je bijdraagt aan de visie van HipHelpt: kerken zichtbaar maken in de samenleving en hulp bieden aan mensen in nood.
Om deze rol goed te kunnen vervullen is het prettig als je communicatief goed vaardig bent, gemakkelijk met computers kan omgaan en stressbestendig.

HipHelpt

HipHelpt Rotterdam brengt mensen samen en biedt kerken en vrijwilligers de instrumenten om hulp te bieden bij het leven van alledag. Als mensen geen hulp kunnen vinden binnen hun eigen netwerk, kunnen ze bij HipHelpt een hulpvraag indienen. Bijvoorbeeld: vervoer naar het ziekenhuis, het ophangen van een lamp of het bezoeken van mensen die eenzaam zijn. Bij elke hulpvraag zoeken wij een passende match met de bij ons ingeschreven hulpbieders.

De helpdeskmedewerker heeft als taak om hulpvragen en hulpbieders aan elkaar te verbinden. Je doorloopt het proces van een intake van een hulpvraag, tot het matchen met een hulpbieder. Om dit in goede banen te leiden maakt HipHelpt gebruik van professioneel softwaresysteem wat je gemakkelijk helpt om de match te maken. Tevens werk je altijd samen met de coördinator van HipHelpt Rotterdam, die je de nodige begeleiding kan geven.
De helpdesk is 2 dagen per week bereikbaar.

Vrijwilligersprofiel

We zijn op zoek naar iemand die zich herkent in het volgende profiel:

  • Betrokken bij je medemens (in nood)
  • Stressbestendig
  • Enthousiast met een flinke dosis doorzettingsvermogen
  • Communicatief sterk, per telefoon en mail
  • Bekend met het werken met computers
  • Beschikt over minimaal een MBO werk en denkniveau
  • Minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar (overdag, 2-4 uur, dag in overleg)

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende vrijwilligersfunctie waarin je bijdraagt aan de visie van HipHelpt: kerken zichtbaar maken in de samenleving en hulp bieden aan mensen in nood.
In deze functie zul je nauw samenwerken met de coördinator van HipHelpt Rotterdam. Werkdagen worden in overleg met jou bepaald. Verder bieden wij een training tot helpdeskmedewerker.

Reageren

Lijkt jou dit een interessante uitdaging en herken jij jezelf in het geschetste profiel?
Dan willen we graag met jou samenwerken!

Stuur jouw motivatie bij voorkeur per e-mail naar eh@samen010.nl.
Heb je eerst nog een paar vragen? Schroom niet om even contact op te nemen met Elisabeth van der Ham, coördinator HipHelpt Rotterdam: T (010) 466 67 22 of per email eh@samen010.nl.