Kerkennacht

Ondersteuning kerken

Samen 010 ondersteunt de kerken van Rotterdam en omgeving bij allerlei activiteiten. Het gaat onder andere om de Kerkennacht Rotterdam en de Laurentiusdag.

Wat

Op vrijdag 23 juni 2017 organiseren de kerken van Rotterdam voor de zesde keer de Kerkennacht. In meer dan 40 kerken staan vanaf een uur of zes de bewoners van die gebouwen klaar met in elk gebouw een eigen programma.  Muziek, debat, dans, preek van de leek, expositie, koorzang, masterclass, orgel, sacred dance, proeverijen, theater en spannende dingen voor kinderen.

Voor wie

Iedereen die zoekt naar een plek waar mensen iets doen met zingeving, spiritualiteit, de verbinding tussen geest, leven, kunst en maatschappij.

Hoe

Kerken openen een hele avond hun deuren om bezoekers kennis te laten maken met het gebouw en hun activiteiten.

Waar

Diverse kerken in Rotterdam.

Waarom

Omdat er in al die kerken een hoop zingeving, spiritualiteit en creativiteit schuilt die ze niet willen verstoppen.

Informatie

www.nachtderkerken.nl

 

mail

hk@samen010.nl

phone

010 – 466 67 22

Hanny de Kruijf

 

Aanmelden als vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hieronder kun je je direct aanmelden voor vrijwilligerswerk bij Samen 010. Als je onderstaande gegevens invult zullen wij per mail/telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Ben je er nog niet helemaal uit, maar wil je graag meer informatie? Vul je gegevens in dan zullen wij je vraag z.s.m. beantwoorden of bel naar 010 - 466 67 22.

(velden met een * zijn verplicht)

NB: Wij willen benadrukken dat we de door jou verstrekte gegevens niet zullen verstrekken aan derde partijen en dat de gegevens alleen voor eigen, intern gebruik zijn.