Laurentiusdag

Ondersteuning kerken

Samen 010 ondersteunt de kerken van Rotterdam en omgeving bij allerlei activiteiten. Het gaat onder andere om de Kerkennacht Rotterdam en de Laurentiusdag.

Met de Laurentiusdag, geïnspireerd door Sint-Laurentius, richten we de aandacht op de armoedeproblematiek in Rotterdam en laten we zien wat kerken en andere organisaties doen om dat te bestrijden. De Laurentiusdag vindt op zaterdag 5 oktober 2019 plaats in de Laurenskerk in Rotterdam. Op deze dag organiseren we een groot diner voor mensen die maandelijks minder te besteden hebben. Vrijwilligers zorgen voor een gastvrije ontvangst en bedienen aan tafel.

Lijkt het jou leuk om een mee te helpen bij het Laurentiusdag-diner? Geef je dan op als vrijwilliger. Onze contactpersoon bij Samen 010 voor de Laurentiusdag is Hanny de Kruijf: hk@samen010.nl. Voor meer Informatie kijk op: www.laurentiusdag.nl.

 

mail

hk@samen010.nl

phone

010 – 466 67 22

Hanny de Kruijf

www.laurentiusdag.nl

 

Aanmelden als vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hieronder kun je je direct aanmelden voor vrijwilligerswerk bij Samen 010. Als je onderstaande gegevens invult zullen wij per mail/telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Ben je er nog niet helemaal uit, maar wil je graag meer informatie? Vul je gegevens in dan zullen wij je vraag z.s.m. beantwoorden of bel naar 010 - 466 67 22.

(velden met een * zijn verplicht)

NB: Wij willen benadrukken dat we de door jou verstrekte gegevens niet zullen verstrekken aan derde partijen en dat de gegevens alleen voor eigen, intern gebruik zijn.