Donderdag Bijzonderdag Senior

Donderdag Bijzonderdag Senior is een speciale dag voor thuiswonende 65-plussers uit Rotterdam die om allerlei redenen een leuke invulling van de dag kunnen gebruiken.

Deze activiteit wil voor de deelnemers het positieve verschil maken met de andere dagen van de week. Bij Donderdag Bijzonderdag Senior gaat het vooral om ontmoeting en samenzijn. De maaltijd neemt een belangrijke plaats in. Daarnaast wordt er een wisselend programma aangeboden met bijvoorbeeld iets creatiefs, een workshop, bingo, een muzikale bijdrage of een (dia)presentatie. Voor iedere Donderdag Bijzonderdag Senior wordt een nieuw programma samengesteld. Samen 010 organiseert elf keer per jaar Donderdag Bijzonderdag  Senior.

Hoe meld ik me als deelnemer aan voor Donderdag Bijzonderdag Senior:

Via contactpersonen van bijvoorbeeld de voedselbank, de diaconie of andere instanties, ontvang je als deelnemer de folder met het programma. Daarin staat ook te lezen hoe de aanmelding verloopt. Deelname is gratis. Deze activiteit wordt georganiseerd door een team van enthousiaste vrijwilligers en de coördinator van Samen 010. Donderdag Bijzonderdag Senior wordt gesponsord door fondsen en giften.

Meer informatie?

Wil je vrijwilliger worden bij Donderdag Bijzonderdag Senior?  Bel tijdens kantooruren naar Samen 010, telefoonnummer: 010-466 67 22. Vraag naar degene die je over Donderdag Bijzonderdag Senior kan vertellen. Is deze er niet, laat dan gerust je naam en telefoonnummer achter, dan word je teruggebeld. Je kunt ook mailen naar info@samen010.nl

 

mail

em@samen010.nl

phone

010 – 466 67 22

Erik Maan

 

Vacature

Voor dit project is een vacature beschikbaar, klik hier voor meer informatie.

 Mede mogelijk gemaakt door:

• Stichting Bouwend Rotterdamsintlaurensfonds

Aanmelden als vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hieronder kun je je direct aanmelden voor vrijwilligerswerk bij Samen 010. Als je onderstaande gegevens invult zullen wij per mail/telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Ben je er nog niet helemaal uit, maar wil je graag meer informatie? Vul je gegevens in dan zullen wij je vraag z.s.m. beantwoorden of bel naar 010 - 466 67 22.

(velden met een * zijn verplicht)

NB: Wij willen benadrukken dat we de door jou verstrekte gegevens niet zullen verstrekken aan derde partijen en dat de gegevens alleen voor eigen, intern gebruik zijn.