Energiebank Rotterdam

Dan zit je er warmer bij

Samen 010 en Stedin zijn het project Energiebank Rotterdam gestart.
Energie wordt steeds duurder en dat merk je in je portemonnee. Dat geldt zeker voor Rotterdammers met een kleine beurs; het is steeds lastiger om je energierekening te kunnen betalen!

De Energiebank Rotterdam wil energie als eerste levensbehoefte bereikbaar houden voor iedere Rotterdammer. In Rotterdam zijn er ongeveer 30.000 huishoudens die te weinig geld hebben om hun energierekening te betalen. Het is onze missie om deze huishoudens op energievlak te versterken, zodat zij zelf hun energierekening blijvend kunnen verlagen en daarmee ook bijdragen aan een duurzaam Rotterdam!

Grip op je energiekosten

Maak jij je wel eens zorgen of je de energierekening wel kan betalen? En wil je besparen op energie, maar weet je niet zo goed hoe? De Energiebank helpt je om grip te krijgen op je energiekosten. Iedereen met een minimum inkomen (maximaal 120% van de bijstandsnorm) kan zich aanmelden voor hulp van de energiebank. Samen met een Energiecoach ga je aan de slag om je energierekening blijvend te verlagen.

De Energiecoach

De Energiecoach geeft besparingstips op maat en helpt bij de uitvoering. De Energiecoach komt in een half jaar tijd vijf keer langs. Je krijgt een doos met zes besparingsproducten, zoals een led-lamp, radiatorfolie, tochtstrips. De Energiecoach helpt bij het plaatsen van deze producten. Iedere deelnemer die zich heeft ingezet om energie te besparen, krijgt na afloop
€ 50,- korting op de jaarnota! Alle energieleveranciers werken hieraan mee.
Meedoen? Meer weten? Stuur een mailtje naar: rotterdam@energiebanknederland.nl

Samen 010

Elske Thomassen

mailrotterdam@energiebanknederland.nl

phone010 – 466 67 22

 

Mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden als vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hieronder kun je je direct aanmelden voor vrijwilligerswerk bij Samen 010. Als je onderstaande gegevens invult zullen wij per mail/telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Ben je er nog niet helemaal uit, maar wil je graag meer informatie? Vul je gegevens in dan zullen wij je vraag z.s.m. beantwoorden of bel naar 010 - 466 67 22.

(velden met een * zijn verplicht)

NB: Wij willen benadrukken dat we de door jou verstrekte gegevens niet zullen verstrekken aan derde partijen en dat de gegevens alleen voor eigen, intern gebruik zijn.