Kerkplein

Kerkplein zet zich in voor een samenleving waarbij de mensen met een verstandelijke beperking niet aan de kant staan, maar gezien worden en ‘erbij’ horen.

Kerkplein kijkt mee met de kerk naar de mogelijkheden die er zijn om over en weer wat voor elkaar te betekenen. De activiteiten die we doen zijn zeer divers van aard o.a. excursies, vieringen, spel, knutselen, eten en toneel.  We vinden het belangrijk tijd te vinden om met de deelnemers uitgebreid koffie te drinken en aandacht te hebben voor elkaar. Soms vloeit daar een maatjescontact uit voort. Daarnaast ondersteunt Kerkplein de zorgorganisaties door op het gebied van levensbeschouwing mee te denken met de begeleiders van de cliënten. Mogelijkheden zijn pastorale begeleiding of zoeken naar een passende geloofsgemeenschap. Of door deelname aan de zaterdagactiviteiten om zo het sociaal netwerk uit te breiden.  De vrijwilligers van Kerkplein zijn geografisch in werkgroepen georganiseerd. Met elkaar verzorgen zij om beurten een zaterdagactiviteit. De pastoraal consulent coördineert en ondersteunt de vrijwilligers praktisch en inhoudelijk.

Vrijwilliger  worden bij Kerkplein?

Wil je meehelpen bij de activiteiten van Kerkplein? Geef je dan op als vrijwilliger.

Contact

Tanja Demper is pastoraal consulent en coördinator voor het project Kerkplein. Heb je interesse of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Mail naar td@samen010.nl of bel naar 06–30 25 99 14. Op woensdag is Tanja vrij.

 

mail

td@samen010.nl

phone

06 – 30 25 99 14

Tanja Demper

 Mede mogelijk gemaakt door:
StichtingBevorderingVanVolkskracht

sintlaurensfonds

sssvgr_logo

 

 

Aanmelden als vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hieronder kun je je direct aanmelden voor vrijwilligerswerk bij Samen 010. Als je onderstaande gegevens invult zullen wij per mail/telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Ben je er nog niet helemaal uit, maar wil je graag meer informatie? Vul je gegevens in dan zullen wij je vraag z.s.m. beantwoorden of bel naar 010 - 466 67 22.

(velden met een * zijn verplicht)

NB: Wij willen benadrukken dat we de door jou verstrekte gegevens niet zullen verstrekken aan derde partijen en dat de gegevens alleen voor eigen, intern gebruik zijn.