M25

M25 is een project van Mara en Samen 010. Het daagt jongeren tussen de 12 en 18 jaar uit om in groepsverband vrijwilligerswerk te doen. In Matteüs 25 zegt Jezus tegen Zijn leerlingen dat het vooral belangrijk is dat ze iets voor de zwakkeren betekenen. Bij M25 is dat precies wat de M25 jongeren doen: flexibel vrijwilligerswerk met verschillende doelgroepen.

Hoe werkt vrijwilligerswerk bij M25?

Praktisch het hele jaar door kun je intekenen voor diverse activiteiten bij diverse instellingen.  Veel vrijwilligerswerk vindt plaats op zondagen, maar ook doordeweeks hebben we genoeg activiteiten. Zo verzamelen we voedsel voor dak- en thuislozen, spelen we spelletjes  met ouderen in zorgcentra, knutselen we met vluchtelingenkinderen en maken we kerstpakketten voor mensen met hiv.

Aanmelden als vrijwilliger?

Iedereen is welkom als vrijwilliger bij M25, de enige eis die we stellen is dat je tussen 12 en de 18 jaar bent. Je kunt jezelf aanmelden maar ook bijv. als jeugdgroep vanuit een kerk. Een kerkelijke achtergrond is niet noodzakelijk.

Informatie kun je aanvragen via:  eh@samen010.nl

 

mail

eh@samen010.nl

phone

010 – 466 67 22

Elisabeth van der Ham

 Mede mogelijk gemaakt door:
rotterdam2

Aanmelden als vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hieronder kun je je direct aanmelden voor vrijwilligerswerk bij Samen 010. Als je onderstaande gegevens invult zullen wij per mail/telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Ben je er nog niet helemaal uit, maar wil je graag meer informatie? Vul je gegevens in dan zullen wij je vraag z.s.m. beantwoorden of bel naar 010 - 466 67 22.

(velden met een * zijn verplicht)

NB: Wij willen benadrukken dat we de door jou verstrekte gegevens niet zullen verstrekken aan derde partijen en dat de gegevens alleen voor eigen, intern gebruik zijn.