Odensehuis
Thuis aan de Maas

Het Odensehuis Thuis aan de Maas is een inloop-, ­informatie- en ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenklachten of (beginnende) ­dementie, mantelzorgers en hun ­familie en vrienden. Je kunt binnenlopen voor informatie, een praatje, een kop koffie of thee, om mee te lunchen of om deel te ­nemen aan een activiteit. Maar ook buurtbewoners die ­gezelligheid zoeken zijn welkom.

Hoe

In Odensehuis Thuis aan de Maas bieden wij onze deelnemers in een huiselijke sfeer een gezellige en zinvolle dag aan. We starten we de dag met een kopje koffie en een praatje. Daarna bekijken we in overleg met de deelnemer wat hij of zij die dag wil gaan doen. Dat kan voor de een knutselen zijn, voor de ander koken of een spelletje. Tussen de middag lunchen de deelnemers gezamenlijk.

Een Odensehuis is geen zorgvoorziening of dagbesteding en een diagnose of indicatie is niet nodig. Aanmelden hoeft niet en iedereen is welkom. Wel vragen we een eigen bijdrage.

Wanneer

Thuis aan de Maas is twee keer per week open: op maandag en donderdag van 10:30 tot 15:00 uur. Op maandag is er om 11:30 uur een bewegingsuurtje.

Waar

Astanaplein 3
3072 JR Rotterdam
(op Katendrecht naast metrostation Rijnhaven)

Informatie

Ben je geïnteresseerd om Odensehuis Thuis aan de Maas te bezoeken, bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan, of wil je als mantelzorger of professional meer weten, stuur dan een mailtje naar Mia Bronder: mb@samen010.nl of bel naar Samen 010, tel. (010) 466 67 22.

Geopend op
maandag en donderdag
van 10:30-15:00 uur

mail

mb@samen010.nl

phone

010 – 466 67 22

Mia Bronder

Correspondentieadres:
Hang 7
3011 GG Rotterdam

 

Odensehuis Thuis aan de Maas
Astanaplein 3
3072 JR Rotterdam

(op Katendrecht naast metrostation Rijnhaven)

 

 

Mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

Hélène de MontignyStichting – Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe

• Stichting Aelwijn Florisz

 

 

 

 

 

 

Aanmelden als vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hieronder kun je je direct aanmelden voor vrijwilligerswerk bij Samen 010. Als je onderstaande gegevens invult zullen wij per mail/telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Ben je er nog niet helemaal uit, maar wil je graag meer informatie? Vul je gegevens in dan zullen wij je vraag z.s.m. beantwoorden of bel naar 010 - 466 67 22.

Please leave this field empty.

(velden met een * zijn verplicht)

NB: Wij willen benadrukken dat we de door jou verstrekte gegevens niet zullen verstrekken aan derde partijen en dat de gegevens alleen voor eigen, intern gebruik zijn.