Odensehuis Rotterdam

Het Odensehuis Rotterdam is een inloop-, ­informatie- en ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenklachten of (beginnende) ­dementie, hun mantelzorgers, familie en vrienden. Je kunt er binnenlopen voor informatie, een praatje, een kop koffie of thee, om mee te lunchen of om deel te ­nemen aan een activiteit. Maar ook buurtbewoners die ­gezelligheid zoeken zijn welkom.

Hoe

In Odensehuis Rotterdam bieden wij onze bezoekers in een huiselijke sfeer een gezellige en zinvolle dag aan. We starten we de dag met een kopje koffie en een praatje. Daarna bekijken we in overleg met de bezoeker wat hij of zij die dag wil gaan doen. Dat kan voor de een knutselen zijn, voor de ander koken of een spelletje. Tussen de middag lunchen onze bezoekers gezamenlijk. Een Odensehuis is geen zorgvoorziening of dagbesteding en een diagnose of indicatie is niet nodig. Aanmelden hoeft niet en iedereen is welkom. Wel vragen we een eigen bijdrage.

Wanneer

Odensehuis Rotterdam is drie keer per week open: op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 14:30 uur. De link naar het actuele programma staat rechts.

Waar

In het Huis van de Wijk (Het Lage Land), Remmet van Millplaats 15, 3067 AN Rotterdam.

Informatie

Ben je geïnteresseerd om Odensehuis Rotterdam te bezoeken, bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan, of wil je als mantelzorger of professional meer weten? Stuur dan een mailtje naar Mia Bronder: mb@samen010.nl of bel naar Samen 010, tel. (010) 466 67 22.

 

 

 

 

Geopend op:
dinsdag, donderdag en vrijdag
van 10:00-14:30 uur

Locatie:
Huis van de Wijk
(Het Lage Land)
Remmet van Millplaats 15
3067 AN Rotterdam

mail

mb@samen010.nl

phone

010 – 466 67 22

Mia Bronder (di, do)
Erica Meijerink (vr)

Correspondentieadres:
Hang 7
3011 GG Rotterdam

 

Interessant artikel:

 

 

 

Odensehuis Rotterdam is
mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden als vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hieronder kun je je direct aanmelden voor vrijwilligerswerk bij Samen 010. Als je onderstaande gegevens invult zullen wij per mail/telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Ben je er nog niet helemaal uit, maar wil je graag meer informatie? Vul je gegevens in dan zullen wij je vraag z.s.m. beantwoorden of bel naar 010 - 466 67 22.

(velden met een * zijn verplicht)

NB: Wij willen benadrukken dat we de door jou verstrekte gegevens niet zullen verstrekken aan derde partijen en dat de gegevens alleen voor eigen, intern gebruik zijn.