Zin in het leven!

Zin in het Leven! richt zich op het bevorderen van verbinding tussen ouderen. Zin in het Leven! (ook wel ‘Zin in Lunch!’ of ‘Zin in Film!’ genoemd) organiseert in Prins Alexander, IJsselmonde, Charlois en Hoogvliet themabijeenkomsten waarbij ontmoeting en zingeving centraal staan.

Een themabijeenkomst bestaat uit een inleiding rondom een thema, zoals ‘voorjaar’ of ‘omzien naar elkaar’. Daarna is er een gezellige lunch of koffie met iets lekkers. Vervolgens is er gelegenheid om in groepjes door te praten over het thema aan de hand van gespreksvragen. Deze groepsgesprekken worden begeleid door vrijwilligers. Zij bieden de deelnemers een veilige omgeving om hun verhaal te doen.

• Zin in het Leven! – themabijeenkomsten in Prins Alexander

<Lees meer>

• Zin in Lunch! – themalunches in IJsselmonde

<Lees meer>  

• Zin in Film! – Delfshaven en IJsselmonde

<Lees meer>

 

mail

info@samen010.nl

phone

010 – 466 67 22

Correspondentieadres:
Hang 7
3011 GG Rotterdam

 

 

 

 

 

Het project Zin in het Leven! is geïnitieerd door de PCOB/KBO in samenwerking met Samen 010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden als vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hieronder kun je je direct aanmelden voor vrijwilligerswerk bij Samen 010. Als je onderstaande gegevens invult zullen wij per mail/telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Ben je er nog niet helemaal uit, maar wil je graag meer informatie? Vul je gegevens in dan zullen wij je vraag z.s.m. beantwoorden of bel naar 010 - 466 67 22.

(velden met een * zijn verplicht)

NB: Wij willen benadrukken dat we de door jou verstrekte gegevens niet zullen verstrekken aan derde partijen en dat de gegevens alleen voor eigen, intern gebruik zijn.